hétfő, május 23

Amikor Cashflow játékot játszol...

Amikor játszol, különböző helyzeteket élsz át. Hasonló ez ahhoz, mint amikor olyan álmod van, hogy felébredve teljesen valóságos, megélt dologként emlékszel rá. Olyan erősen átélted az álmodat, hogy továbbra is benne élsz, nagy hatással van az életedre. Biztosan Te is átéltél már hasonlót.

Cashflow játék közben
Amikor Cashflow játékot játszol, hasonló dolog történik, teljes beleéléssel átéled a helyzetet, olyan mintha megtörtént volna a valóságban is. Átéled a gazdagságot, az üzleti sikereket, a csődöt… Átéled, megfigyeled magad, és tanulsz belőlük. Nem lesznek már idegenek számodra ezek az élethelyzetek, kinyílik az elméd, kitágul a valóságod, elkezdesz meglátni olyan dolgokat, amiket azelőtt nem vettél észre…
Lehet, hogy a játék előtt el sem tudtad képzelni, hogy céged legyen, és abból passzív jövedelmet teremts, vagy például, hogy ingatlant bérbe adj. Lehet, hogy a játék előtt egészen más volt a hozzáállásod a pénzhez… ez a Cashflow lényege, hogy átélsz olyan élethelyzeteket, amik hatással vannak a gondolkodásodra, és elkezdesz másként gondolkodni, másként tekinteni a dolgokra, az életre.

Elgondolkozol, és ezzel fejleszted magad, esetleg többet használod majd a józan paraszti eszedet, ami mindig is adva volt, csak esetleg háttérbe szorult, mert éveken át a nevelés korlátok közé szorított. Gondolkodj! Tervezz! Mert benned is ott van a tehetség, a pénzügyi zseni, és körülötted is ott vannak a lehetőségek.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése