vasárnap, november 27

Cashflow játék a Bacchusban

Várjuk a játékosokat
A Bacchus pultja
Immár másodszor játszottunk Cashflow játékot a Bacchusban Szigetmonostoron, és most is szenzációsan éreztük magunkat. Ennek oka a Cashflow játékon kívül a jó társaság és persze a hangulatos környezet, mert a Bacchus igazi békebeli étterem...

A Cashflow játék helyszíne
A kerekasztal játékosai

Nagyon érdekes volt megfigyelni az elmúlt két játék során, hogy a vonzás törvénye milyen szépen működik. A múltkori játékban egyik játékosunk igencsak feszült, zaklatott hangulatban játszott. Na nem miattunk, hanem egyszerűen az akkori élethelyzetében ilyen volt az általános hozzáállása az élet dolgaihoz. Érdekes módon a lapok amiket húzott, igazolták a hangulatát, egymás után teremtette az újabb és újabb okot arra, hogy továbbra is pesszimista és elégedetlen lehessen.
Cashflow játék - forog a mókuskerék
Cashflow játék - Forog a mókuskerék...
A Bacchusban még szemüveget is kapsz,
ha véletlenül otthon hagytad a sajátodat.
Ugyanez a kedves barátunk a tegnapi Cashflow játékra jó hangulatban, lazán és jókedvűen érkezett. Lehet tippelni, hogy mi történt vele. Szinte végig apró csodák érték, és természetesen ő volt az első, aki kijutott a mókuskerékből. Lehet elmélkedni azon, hogy mennyire valós a Cashflow játék, és mennyire játék a valós élet. Úgy vélem az a jó, ha ez a kettő nem válik külön. Érdemes oda figyelni a hozzáállásunkra a mindennapokban is, mert ahogy a játékban, úgy az életben is ettől függ, hogy milyen "lapokat" kapunk.

A pénz önmagában nem boldogít... kell még valami... 



Még szegényen...
A Cashflow játék - ban mindenki nyer
Ketten a nyertesek közül.
Mert hogy a Cashflow játékban mindenki nyer...
tapasztalatot mindenképp.
... és már gazdagon.




2 megjegyzés:

  1. A hely remek, az ételek finomak, a játék hasznos és tanulságos, a játékvezetők értik a dolgukat, és sokat segítenek. Az idő a sok kellemes élmény miatt nagyon gyorsan elrepült. Ismétlünk!

    Cserkúthy Balázs
    www.leviter.hu

    VálaszTörlés
  2. A játék mindig jó időtöltés. Bármikor szívesen játszom cashflow játékot, pláne ilyen jó társaságban. Megtanultam, hogy kockázat nélkül nincs nyeremény.

    VálaszTörlés